Venneforening

Om Venneforeningen

Hos Black Box Dance Company har vi lavet en venneforening. Vi har nemlig mange gode venner. Vi har både venner, som vi optræder for, som vi holder workshops for, og som vi taler med. Vi får også hele tiden nye venner, som kommer og møder os for første gang.

Medlemmerne af vores venneforening betragter vi som vores nærmeste venner. Dem, vi ser lidt oftere end alle vores andre venner – og som er med os helt omme bag scenetæppet.

Som medlem af vores venneforening inviteres du indenfor til kompagniets prøver og træninger. Du bliver også inviteret til særarrangementer af forskellige slags. Du kan vælge kun at deltage i de arrangementer, vi inviterer dig til, men du kan også vælge at blive den type ven, der hjælper os i kompagniet. Tilbyder os nogle vennetjenester. Det vil sige, at du engang imellem mødes med os – og andre medlemmer af foreningen – og giver en hånd med. Disse vennetjenester kan være store såvel som små. Det kan f.eks. være, at du hjælper med at dele plakater ud for en kommende forestilling, eller at du giver en hånd med som omviser, når vi har store grupper på besøg i kompagniet. Når man som en ven hjælper lidt til, får man selvfølgelig også noget igen. Derfor giver vi foruden vores vennearrangementer, også gerne et lille nummer til din fest – helt gratis.

Det vigtigste for os er, at vi får mulighed for at få flere gode øjeblikke med vores uundværlige venner – jer – og at I som medlemmer af venneforeningen, får en dejlig forening at mødes i, med plads til både samvær, hygge og gode oplevelser.

Psssst… Det er helt gratis at være vores ven!