Viva, Vive!

Viva, Vive! betyder Leve Livet!, og det er netop det denne forestilling handler om. Forestillingen består af 3 følelsesladede værker, og starter med værket ”IMPROMPTU” af Tindaro Silvano. I denne fartfyldte koreografi færdes danserne som i den brasilianske storbymetropols natteliv – sprudlende af ung energi, koreograferet minutiøst, men med følelsen af frihed og improvisation: som IMPROMPTU!

Andet værk hedder ”BEING ME – BEING YOU”, og er en koreografi i to dele, hvor Marie Brolin-Tani og Melody Putu tager udgangspunkt i unge menneskers søgen efter kærlighed og nærvær, og hvor både ensomhed og tosomhed kan være komplekst og svært at håndtere. At hele livet igennem søger man kontrol og tryghed, og med ønsket om, at dagen i morgen er den samme som dagen i går.

Det sidste værk “RITES” er et helt nyt værk af Alessandro Perreira. I dette værk sætter han fokus på, at den kulturelle manifestation er til stede, uanset hvor man kommer fra, og hvilken religion man har. Koreografien bringer mennesker med forskellig kultur og baggrund sammen, og på trods af deres forskellige religion, tro og fejring af begivenheder, så vil man se, at der er en lighed mellem disse individer. Publikum kan forvente en forestilling fyldt med kærlighed, passion, mystik, sport og ung energi, og hvor Black Box kompagniets dansere møder nogle af Brasiliens bedste fra Ballet Jovem Palácio Das Artes.