7EVEN

Moderne dans inspireret af de 7 dødssynder

Oplev Black Box Dance Companys forestilling, der er nomineret til en Reumert i kategorien “Årets Danseforestilling”.

Forestillingen er koreograferet af Fotis Nikolaou fra Cypern. ”7EVEN” er et koreografisk eventyr, der handler om vores frygt for ikke at være det perfekte menneske. Om angsten for ikke at turde acceptere og møde sig selv og leve livet fuldt ud. Koreografien er skabt som et udtryk for vores længsel efter frihed, accept og individualitet.“Vi har arbejdet med at udforske, hvad de 7 dødssynder siger os i dag, og hvilke modsætninger hver enkelt synd rummer. Danserne har improviseret ud fra ord som skyld, skam, afmagt, passion m.fl. Ved at se deres personlige kropssprog har jeg valgt, hvilken danser som repræsenterer den enkelte synd. Jeg har sammen med Martha Foka fundet udtrykket sommasken skal repræsentere. Derefter har det været op til hver enkelt danser at blive ét med masken. Danserne fik bl.a. til opgave at navngive deres maske, så den blev en del af deres egen krop, og så maskerne dermed bliver en del af det univers vi sammen skaber i forestillingen” udtaler Fotis om forestillingen.

Fotis Nikolaou ønsker, med et poetisk og meget personligt koreografisk sprog, at udforske de gamle religiøse synder og dyder i en ny kontekst. I et intimt samarbejde med danserne, komponisten Christian Tronhjem, kostumedesigner Charlotte Østergaard samt maskedesigner Martha Foka, vil Fotis skabe en helt nutidig forestilling, der vedrører os alle.

Forestillingen 7EVEN er i 2 akter, og udspiller sig i en kunstig verden, hvor kampen mellem at skjule sig og vise sit sande jeg skildres i dansernes personificering af både synder og dyder. Inspireret af bl.a. tegnefilm, eventyr og brugen af masker.

Koreografi: Fotis Nikolaou
Idé og koncept: Marie Brolin-Tani
Musik: Christian Tronhjem
Kostumer: Charlotte Østergaard
Maskedesign: Martha Foka
Lysdesign: Anders Kjems
Dansere: I forestillingen indgår 7 dansere fra Black Box Dance Company.

TURNÉPERIODEForestillingen “7EVEN” er godkendt under Garantiordningen i både sæson 2015/2016 samt 2016/2017 samt til formidlingsordningen og refusion.

Forestillingen kan bookes august – oktober 2016 samt i foråret 2017 eller iflg. aftale.The performance can be booked from August – October 2016 and in the spring of 2017 or by agreement.

SE ELLER DOWNLOAD TURNEMATERIALE PÅ DANSK HER!

SE ELLER DOWNLOAD TURNEMATERIALE PÅ SVENSK HER!

DOWNLOAD OR SEE TOUR MATERIAL HERE!