Holdet bag

KUNSTNERISK LEDER
MARIE BROLIN-TANI

Marie Brolin-Tani (SE) har siden 2013 været kunstnerisk leder for Black Box Dance Company. Som én af de helt centrale figurer inden for moderne, skandinavisk dans, har hun haft en særlig tilknytning til Aarhus, hvor hun i mange år arbejdede og boede. Først som danser på Den Jyske Opera og Aarhus Teater, sidenhen som grundlægger og leder af MBT Danseteater, som var én af de førende dansekompagnier i Danmark. Efter tiden i Aarhus blev hun leder af det internationalt anerkendte Skånes Danseteater, hvor hun førte kompagniet frem og skabte dets nuværende base og rammer. Maries lange resumé som både koreograf og instruktør i film, teater såvel som dansebranchen bærer bl.a. præg af en lang stribe af anerkendelser og udmærkelser heriblandt flere Reumert- nomineringer og modtagelser. Marie har senest koreograferet succesforestillingen ”Elsker dig for evigt” for Black Box Dance Company og Musikhuset Aarhus.

 

ASSOCIERET KUNSTNERISK LEDER & PRODUCENT
DAVID CORNELIUS PRICE

David C. Price (DK) har siden 2020 været ansat ved Black Box Dance Company som associeret kunstnerisk leder og producent. Med en tidlig begyndelse i balletten, debuterede David som professionel danser i en alder af 15 år. Han blev sidenhen uddannet ved Den Danske Scenekunstskole i 2011, dengang Statens Teaterskole. David har arbejdet i både ind- og udland, som både kompagni- og freelancedanser i samarbejde med en lang række koreografer og scenekunstnere. David har bl.a. været danser ved Black Box Dance Company og modtog i 2014 en Reumert Talentpris og i 2017 Balletmester Albert Gaubiers Legat. Han har læst ved Copenhagen Business School og er i dag studerende på Den Danske Scenekunstskoles Diplomuddannelse i Producentvirksomhed og Kulturledelse.

 

TURNÉ- OG PRØVELEDER
CHRISTIAN FROM

Christian From (DK) har været turné og prøveleder ved Black Box Dance Company siden 2020. Uddannet fra London Contemporary Dance School, har Christian sidenhen nydt en mangfoldig karriere indenfor scenekunst; teater, stedspecifikt arbejde, børneteater, dans, opera, film og marionet. Christian er siden blevet uddannet fra Royal Central School of Speech and Drama med en MFA i bevægelsesretning og er specialiseret i kontaktimprovisation for skuespillere. Christian er nu også en associeret bevægelse- instruktør for Word Mills Productions og Jennifer Irons (IronINC).